Paieška svetainėje

Galime
pasiūlyti

Naujienos > Nauja svetainė

Atgal

Nauja svetainė

2018-10-26

Untitled document Patikimo ir žinomo Europoje gamintojo AS informacinė sistema nuo šiol sujungta su UAB „Autoelektronika“ sandėliu. Informacija ir likučiai vietiniame sandėlyje atsinaujina kas valandą, užsienio sandėlyje – online. Iš vietinio sandėlio prekės galimos per 24 val., iš užsienio sandėlio – per 3-5 dienas. Apytiksliniai kiekiai sandėliuose atvaizduoti spalvomis (žalia – daug, geltona – mažai, raudona – nėra).

Fiziniams asmenims informacija apie kainas ir galimybė užsakyti prekę galima, pasijungus su login -1, Password – 1. Užsakant būtina nurodyti komentaruose savo adresą  išsiuntimui paštu bei sumokėti pilną detalės kainą (brutto)  per SWED banko sąskaitą LT647300010089321257 arba, užsakius detalę vietiniame sandėlyje, atsiimti tą pačią dieną už grynus.

Juridiniams asmenims, norint matyti ir pirkti prekes su nuolaida, būtina gauti Login ir Password iš UAB „Autoelektronika“ vadybininko (tėl. 865692212). Pirkimai be sutarties galimi, tik sumokėjus iš anksto pagal Fiziniams asmenims taikomas taisykles. Sudarius sutartį, galimi pirkimai pavedimu, taikant 14 dienų mokėjimo atidėjimą.

Spauskite čia