Paieška svetainėje

Galime
pasiūlyti

Naujienos > Eko ir Pro starterių ir generatorių remonto variantai

Atgal

Eko ir Pro starterių ir generatorių remonto variantai

2013-01-30

Nuolat balansuojant ir ieškant kompromiso tarp agregato remonto kainos ir būtinybės keisti vieną ar kitą įtartinos būklės agregato detalę, nuo 2013 metų pradžios savo klientams pateikėme galimybę rinktis starterių ir generatorių aptarnavimo variantus iš Eko (ekonominis) ir Pro (profesionalus). Išties kiekvienas klientas, prašydamas mūsų pagalbos agregato remonto atvejų, nori patenkinti savo lūkesčius dėl agregato aptarnavimo kainos, kokybės ir būsimos jo eksploatacijos kriterijų ar sąlygų. Tam, kam labai svarbu agregato remonto kaina - siūlome rinktis Eko variantą. Eksploatuojantiems komercinį transportą arba mėgstantiems tolimas keliones automobiliu - siūlome rinktis "Pro" aptarnavimo variantą.
Žemiau pateikiame "Eko" ir "Pro" aptarnavimo variantų aprašymus:
Eko (Ekonominis): agregato remonto eigoje keičiamos tik visiškai netinkamos eksploatacijai detalės. Apie kitas įtartinas detales pranešama klientui. "Eko" variantui naudojamos tik pigesnių tiekėjų ir gamintojų detalės, visos agregato remonto procedūros atliekamos pagal patvirtintą technologiją, po surinkimo agregatas tikrinamas ant stendo. Pakeistoms detalėms ir remonto paslaugai suteikiama 3 mėn. garantija.
Pro (Profesionalus): agregato remonto eigoje keičiamos visos netinkamos tolimesnei patikimai agregato eksploatacijai dalys, atsižvelgiant ne tik į jų būklę, bet ir į automobilio ridą, kas pvz. labai įtakuoja tokiems agregato dalims kaip guoliai arba generatoriaus skriemulys su mova. "Pro" aptarnavimo variantui naudojamos tik originalios arba patikrintos kokybės dalys. Pakeistoms detalėms ir remonto paslaugai suteikiama 6 mėn. garantija.
Agregato remonto paslaugų "užsakymo" pildymo metu tiesiog reikia pažymėti Jūsų pasirinktą variantą.